Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

"Három gólos előnnyel hoztuk a meccset"

U14 szakosztály 2016-09-28 Megtekintések száma: 3649

U14-es korosztályos csapatunk Polyák Attila vezetőedző irányításával a Kaposvári Rákóczi BFLA-t győzte le 4-2-es arányban, a bajnokság 5. fordulójában, amit játékosaink így értékeltek a mérkőzés után:

“Most is, mint minden meccsünk alkalmával, úgy mentünk fel a pályára, hogy megszerezzük a 3 pontot." – kezdte a beszámolót Pajti Bence. "A 4. percben csatáraink összjátékának köszönhetően, Bakos Zsombor gólja révén sikerült is megszereznünk a vezetést.“

“Szerintem az első félidőben kicsit gyengén teljesítettünk" – folytatta Sztojka Dominik az értékelést. -  "Hála Istennek, hogy Zsombor már az elején a kapuba juttatta a labdát, és ezzel megadta a mérkőzés alaphangját - ebben zajlott az első félidő."

“A szünet után sokkal magabiztosabban kezdtünk. Jobban mentek a passzok,  kidolgozott támadásokat hajtottunk végre, így szerzett gólt Dominik is."- válaszolt Bence arra kérdésünkre, hogy hogyan telt szerinte a második játékidő - "Következő támadásunk alkalmával, az ellenfél kapusának védelmi hibáját kihasználva nekem is sikerült a hálóba találnom. Ezzel már 3-0-ra vezettünk."

"Bedő Rolandnak például több, kapura veszélyes helyzete is volt a második félidőben, amit sajnos most nem sikerült gólra váltania. Sztojka Dominiknak viszont sikerült  megszereznie csapatunk 4. gólját is." – folytatta Bence - "Ám a 80. percben, kezezés miatt büntetőt ítéltek ellenünk, amit az ellenfél sikeresen végzett el, így beállítva a meccs 4-1-es végeredményét."

Háromgólos előnnyel hoztuk a meccset, és ez elég volt, hogy nálunk maradjon a 3 pont.” – zárta a beszélgetést Sztojka Dominik.

2016-09-24. Bánka Kristóf Sportcentrum, UTE- Kaposvári Rákóczi BFLA: 4-1.

Kezdő: Venczák M., Hajdi P., Kovács D., Tóth A., Szűcs Á., Pajti B., Vörösmarty M., Sztojka D., Petroff N., Balogh T., Bakos Zs.,

Csere: Schmid K., Polgár G., Medveczki M., Szilágyi Sz., Bedő R.

Kispad: Polyák Attila, Gál Csaba, Käfer Zsombor, Ambruska Péter utánpótlásedzők

Góllövők: Bakos Zsombor 4’, Sztojka Dominik 51’, 77’, Pajti Bence 59’

UTE Labdarúgó Akadémia

Képek

UTE-Besztercebánya (Szlovákia) című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41