Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Hatgólos győzelem

U14 szakosztály 2016-11-03 Megtekintések száma: 3607

Nagyarányú győzelmet hozott a bajnokság 10. fordulója U14-es együttesünknek. Magabiztosan vertük az Illés Akadémia gárdáját. A meccs kimenetelét két játékosunk értékelte:

"Nagyon motiváltan edzettünk egész héten, mert tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk a hétvégén az Illés Akadémia ellen. De igazából itt már egy meccs sem könnyű! Az ellenfél kezdte a mérkőzést, és már az első percben helyzetet akart kialakítani, de a védelmem egész meccsen hősiesen helyt állt!" – mondta a csapat kapusa, Szilágyi Szabolcs.

"Nagy iramot diktáltunk, szép játékképpel, de az ellenfél is komoly játékerőt képviselt! Voltak fontos pillanataim a kapuban."

"Már az első félidőben  el szerettük volna dönteni a meccset"– kezdte a beszámolót Pajti Bence.  - "Bár a kezdésnél kicsit bealudtunk, kapusunk, Szabi, két csodálatos védéssel hatástalanította az ellenfél támadását. Ezzel erőt adott a csapatnak.

Nem sokkal ezután Hajdi Peti szélen elindult előre, majd beadta a labdát középre, és egy jó indítást követően Bakos Zsombor a hálóba juttatta a labdát, így megszereztük a vezetést. Az első félidőben még két gólt szereztek támadóink, Zsombor és Dominik. Így 3-0-ás eredménnyel mehettünk a szünetre. 

A szünet után továbbra is higgadtan játszottunk. A második félidő 7. percében, egy szögletet követően, az ellenfél játékosáról pattant be a labda a hálóba.”

„Öngól volt ugyan, de szerintünk a Vörösmarty gólja volt, mert remek szögletrúgásába az ellenfél ért bele, és így fejelte a saját kapujába." – magyarázta a történteket Szabolcs.

“Az ellenfél keményen küzdött tovább, a szépítésben bízva, és egy védőhibát követően tisztán rá tudták vinni a labdát a kapunkra, amit támadójuk értékesített is" - folytatta a meccstörténetet Bence. - "Ezt megtorolva Dominik még kétszer rengette meg az ellenfél hálóját. Az utolsó percben egy vitatható szabadrúgásból a Haladás újabb gólt szerzett, ezzel beállítva a mérkőzés 6-2-es végeredményét."

UTE-Illés Akadémia 6-2, 2016. 10. 30.

Kezdő: Szilágyi Sz., Hajdi P., Kovács D., Tóth A., Polgár G., Pajti B., Vörösmarty M., Sztojka D., Petroff N., Lakatos P., Bakos Zs.,

Csere: Gyuris A., Schmid K. Medveczki M., Venczák M., Szűcs Á.,

Kispad: Polyák Attila vezetőedző, Gál Csaba edző, Ambruska Péter edző.

Góllövők: Bakos Zsombor 8’, 22’, Sztojka Dominik 37’, 68’, 70’, (Simon Kevin öngól)

 

UTE Labdarúgó Akadémia

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41