Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Jó játékkal itthon tartottuk a 3 pontot

U14 szakosztály 2016-10-21 Megtekintések száma: 4708

U14-es korosztályunk a nyolcadik forduló után  hozta a pontokat a korosztályos bajnokságban a győriektől. A következő erőpróba Pécsett kerül megrendezésre, 14 órakor. Az UTE-ETO találkozót Tóth Attila játékos értékelte:

„Most is, mint minden meccs alkalmával, úgy léptünk pályára, hogy jó játékkal itthon tartsuk a 3 pontot. Az első félidő vegyesen sikerült ugyan, nem úgy, ahogy elterveztük. Voltak helyzeteink, de ezek kimaradtak. Az ellenfélnek is volt viszont egy nagy ziccerre, amit szerencsére nem tudtak gólra váltani. Az első félidő vége felé, egy labdaszerzés után Lakatos Peti indította Bakos Zsombort, aki higgadtan eltolta a kapus mellett a labdát, és a hálóba lőtte. Így 1-0-val mentünk a szünetre.

A második félidőben, szintén egy labdaszerzés során, ismét  Lakatos Peti indította Bakos Zsombort, aki lefutva az ellenfél védőit, szembetalálta magát a kapussal, majd a hálóba gurította a labdát. Harmadik gólunkat a meccs vége felé szereztük, már-már szakadó esőben. Medveczky Máté kapott egy jó indítást a szélen, középre passzolta a labdát, és Schmid Kristóf talált be.

Az előző szezonban lejátszott edzőmeccshez képest sokat fejlődött a győri csapat. A következő meccsre ugyanúgy készülünk, mint az összes többire, célunk jó játékkal elhozni a 3 pontot Pécsről."

 Kezdő: Szilágyi Sz.,  Hajdi P.,  Kovács D., Tóth A., Szűcs Á.,  Pajti B., Vörösmarty M., Sztojka D., Petroff N., Lakatos P.,  Bakos Zs.,

Csere: Schmid K., Polgár G., Gyuris A., Balogh T., Medveczki M., Venczák M.,

Kispad: Polyák Attila vezetőedző, Gál Csaba

Góllövők: Bakos Zsombor 36’, 50’, Schmid Kristóf 80’

 

UTE Labdarúgó Akadémia

Képek

2015-November-14-UTE-DVSC-DLA című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41