Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Tornaértékelő - Trophy of Belgrade

U14 szakosztály 2018-05-17 Megtekintések száma: 2553
Korosztály: U14
Időpont: 2018-05-13 10:00
Helyszín: Belgrád
Összeállítás: Mizák Bence, Boros Zsombor, Gál Barnabás, Urbán Benedek, Csontos Krisztián, Helmich Pál, Gyursi Aurél, Flamich Gergely, Regdánszky Máté, Tóth Márkó, Adonyi Bercel, Lapu Andor, Horváth Krisztofer, Bánkuti Olivér, Vass Benjámin, Bogdán Rajmond, Jakab Gergő, Baráth Zalán
Edzők: Körtvélyesi István (vezetőedző), Kiss László (MLSZ vezető), Kupecz Dávid (UTE rehabilitáció)
Torna mérkőzései: Thessaloniki 1. mérkőzés UTE
5 VÉGEREDMÉNY 0
UTE gólszerzői:
-
Niksics 2. mérkőzés UTE
0 VÉGEREDMÉNY 4
UTE gólszerzői:
Gyuris (2), Bogdán, Jakab
Bratislava 3. mérkőzés UTE
4 VÉGEREDMÉNY 1
UTE gólszerzői:
Jakab
Edzői értékelés:

Nagyon nagy megtiszteltetés volt, hogy meghívást kaptunk erre a neves és rendkívül magas színvonalú tornára. Nagyon részletes és figyelmes szervezés mellett, kiváló körülmények voltak. Teljesen elégedettek tudtunk lenni, minden tekintetben.

A mérkőzéseken nagyon fontosnak tartottam, hogy játékban soha nem voltak jobbak ellenfeleink nálunk. Az egyéni képességek és egyéni játék döntő volt, illetve a fizikai fölény. Sajnos nem tudtunk olyan gyorsan játszani, hogy előnyben tudjunk játszani 2x30 percen keresztül. Rendkívül hasznosnak tartottam ezt a tornát, véleményem szerint minden magyar csapatnak találkozni kéne ezekkel az ellenfelekkel.

Gratulálok csapatomnak az eredmények ellenére is, ezek csak számok. Viszont a bátor és taktikus játék kimelt minket a mezőnyből. Reméljük a tapasztaltak a hasznunkra válnak!

A forduló UTE játékosa: Jakab, Helmich, Baráth

Képek

UTE-Jászberényi FC - 2016 - 12 - 04 című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41