Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Az U14-ek taroltak Gödöllőn a hétvégén!

U14 szakosztály 2017-01-16 Megtekintések száma: 6791

Az országban az egyik legtöbb igazolt 2003-as születésű játékossal büszkélkedhet jelenleg akadémiánk. Most is, Több mint 30 fővel, három csapattal indultunk a szombati Grund Sátorkupán,  és “nem akármilyen eredménnyel zártunk” – mondta Polyák Attila, vezetőedző.

A délelőtti 2003-as tornát a Käfer Zsombor vezette gárda nyerte. "Első idei megmérettetésünk kifejezetten jól sikerült" – mondta a csapat edzője. "Fegyelmezetten, végig fölényben játszottunk, az elődöntőt kivéve. Folyamatosan javult a játékunk, a döntőben volt a legszebb. Erőssége volt a csapatnak, hogy az ellenfélnélnél keveset volt a labda, de ha mégis akkor is jól zárt a védelmünk, vagy a kapusunk védett. A tornán kapott 1 góllal nem is lehetett más a vége, mint tornagyőzelem. A Legjobb Játékos díjat Homonnay Gergő kapta.

Csapatnévsor: Benczédi Balázs, Valentin Levente, Páll- Bohus Levente, Balogh Levente, Lengyel Attila, Homonnay Gergő, Horváth Balázs, Bereczky Borisz, Mendi Armand, Lukács Kevin, Deák Gábor

“Aminek külön örültem, hogy mérkőzésről-mérkőzésre nyújtottak egyre jobb teljesítményt a fiúk, amely a döntőben csúcsosodott ki.” – tette hozzá a vezetőedző, Polyák Attila.

A délutáni versenyen indítottunk két csapatot az egy évvel idősebbek, az U15-ösök tornáján.

Balról, alsó sor:Bedő Roland, Kelemen Ábris, Medveczki Máté, Petroff Norbert. Felső sor: Polyák Attila, Sztojka Dominik, Tóth Attila, Venczák Máté, Tatai Tamás, Zámbó Sándor, Körtvélyesi István.

Mindkét egyöttesünk kivívta a továbbjutást a csoportjából. Sajnos az elődöntőben egymás ellen kellet megmérkőznünk, így csak az 1. és a 3. helyezések megszerzése lehetett a maximum cél.

Balról, alsó sor: Gyuris Aurél, Pajti Bence, Balogh Tamás, Lakatos Péter, Vörösmarti Márk. Álló sor: Polyák, Hajdi Péter, Szücs Áron, Szilágyi Szabolcs, Czakó Gergő, Zámbó Sándor, Körtvélyesi István.

A gyerekek magabiztosan hozták a döntőt, és a bronzmérkőzést is. Mindemellett szemre tetszetős játékot és szépségdíjas gólokat mutattak be csapataink. A végén arany és bronz csilloghatott a nyakunkban, elhoztunk két gólkirályi, illetve egy legjobb kapus címet is. Adonyi Berci, Sztojka Dominik 9 gól, Szilágyi Szabolcs kapus. Csak gratulálni tudok a fiúknak! Köszönjük! Büszkék voltunk rátok!

 

UTE Labdarúgó Akadémia

 

Képek

U14 - UTE-Videoton 1-2-2015-10-24 című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41